Lapland Zweden, 28 februari 2020

reis

Lake District 27 september 2019

reis

Highlands augustus 2019

reis reis

Schotland, Skye 3 mei 2019

Het was voor mij in elk opzicht een Topreis en ik kijk al uit wat er verder nog op jullie reisprogramma komt voor volgende maanden/jaar want dit smaakt naar meer.

Met vriendelijke groet, Jan

Ook wij vonden het een hele mooie reis. Wij hadden ook nog een het geluk dat we een hele goede fotograaf hadden (Willem). Het team was ook prima en de groep ook. Kortom een perfecte wandelvakantie.

Groetjes, Henk en Nel

Lewis and Harris 2019

reis

Wales- Pembrokeshire Coastpath 31 mei 2019

Ik kijk met veel plezier terug op de reis. Je hoeft echt niet voor een week Wales het vliegtuig te nemen!

Marcel, weegt zorgvuldig af en verkent de mogelijkheden, rekening houdend met het weer en gedeeltelijk de wensen van de groep. Pieter is geweldig met het begeleiden van groepsleden die het moeilijk hebben tijdens de wandeling. Pieter heeft veel humor. Wat de groep betreft: het was gezellig, ik heb veel gelachen. We gaven elkaar de ruimte om je te kunnen terugtrekken.

Ik kan heel kort zijn over mijn eerste Wales ervaring : een prima en mooie wandelreis en voldeed geheel aan mijn verwachting, houden zo !

Jacqueline en ik hebben weer een hele fijne vakantie gehad! Geen minpunten.

Uitgerust en voldaan van deze tweede kennismaking met Meander reizen kijk ik terug op een mooie, gezellige, ontspannen wandelvakantie in het landschappelijk mooie Wales. De kustwandelingen waren stuk voor stuk prachtig en gevarieerd om een goede indruk te krijgen van het Pembrokeshire Coastpath.

De groep was fijn. We hebben veel gelachen wat altijd een goed teken is; maar er was ook zeker sprake van saamhorigheid en en de bereidheid om elkaar te helpen of naar elkaar te luisteren.

Voor Marcel en Pieter heb ik enkel lovende woorden. Goede begeleiders met overwicht; duidelijkheid; goede chauffeurs; uitstekende koks en last but not least; met humor en scherpte.

namens verschillende deelnemers Helen, Wout, Jacqueline en Robert-Jan enTrijntje

Schotland, Skye 17 mei 2019

reis

Kroatië september 2018

reis

Yorkshire Dales september 2018

Bij deze wil ik reageren op onze reis naar de Yorkshire Dales met Marcel en Marga.

Voor mij was het een van de mooiste reizen tot nu toe.

Perfect georganiseerd, door Marcel en Marga.

De reis met het busje, de overtocht, de cottage , alles was geweldig.

Heerlijk gegeten, was zeer smaakvol, heb alle recepten aan Marga gevraagd.

Engeland is mijn land heb ik ervaren, en de wandelingen waren voor mijn conditie precies goed.

Hoop volgend jaar nog eens mee te kunnen, maar dat hangt natuurlijk van mijn conditie af.

Ik heb intens genoten,

Liefs Gerrie.

Engeland, Lake District voorjaar 2017

Wij hebben een geweldige reis gehad. Het concept van een kleine groep en met een busje op de boot naar Engeland gaan is ons prima bevallen. Het is voor ons op deze manier een reis zonder stress.  Heen en terugreis waren uitstekend. 

De cottage is prachtig gelegen en het is er echt stil. Klein nadeel vonden wij de matras van het tweepersoonsbed. We lagen op de spiralen. Dit hebben we opgelost door drie extra dekbedden onder het laken te leggen.  Ook is de reistijd met de bus naar de wandelingen elke dag wat lang. Maar het toeren door het mooie landschap heeft ook voordelen. 

De reisleiding was in 1 woord prima. Marcel is heel flexibel, sociaal en kookt geweldig. Hij hield met iedereen rekening en heeft ons zelfs tot in Houten thuis gebracht. Een geweldige service.   

Groet, 

Astrid en Ben

Engeland, Yorkshire Dales 2016

Om te beginnen ben ik zeer tevreden over de persoonlijke manier van begeleiden door Marcel: laagdrempelig, persoonlijk en vooral empathisch. Dit geldt ook voor Marga, zijn vrouw.

De manier van reizen met busje en met de boot vind ik fantastisch. Dit had ik niet verwacht; ik vind het een aanrader voor anderen.

Kortom, ik heb een aangename week gehad. Meander is een leuke kleinschalige reisorganisatie. Dank jullie wel.

Hartelijke groet, Ans
reis

Schotland Skye april 2018

reis

Schotland Highlands mei 2018

reis

Schotland Skye april 2015

reis

Slovenië Julische Alpen

Beste Marlies en willem, Mooi dat jullie de header van de triglav bedwongen hebben. Zo te zien met goed weer. Ik heb ook genoten van de reis en jullie enthousiaste begeleiding.

Thuis zijn went helaas te snel. Gelukkig voor mij is het nu niet zo druk op de weg vanwege de vakantietijd.

Groetjes Theo.

Schotland Skye mei 2018

reis

Kroatië Jubileumreis 2017

reis

Schotland Skye aug 2016

reis

Schotland Skye mei 2016

reis

Schotland Skye april 2015

reis

Schotland Highlands 2016

Beste mensen,  

Afgelopen voorjaar ben ik met Marlies en Marcel naar de West Hihglands geweest en ik heb genoten. Schotland is favoriet.  

Vanavond kreeg ik van een kennis van me een link met een filmpje dat hij had gemaakt van zijn reis naar de Cairngorms. Prachtig! Hij was enthousiast en ik heb al van meer mensen gehoord dat dat een prachtig gebied is. Dus als jullie eens een nieuwe reis willen ontwikkelen en dat toevallig daar doen, moet je me dat vooral laten weten!  

Succes met jullie werk,  

Anne Marie

Schotland Skye augustus 2018

reis

Schotland Skye mei 2016

We hebben zo genoten met jullie en kijken terug op een mooie reis, bedankt hiervoor!

Groetjes,

Ronald en Marga.

Schotland Skye mei 2016

Hallo Meanderreizen,

Als eerste mijn complimenten voor jullie reisconcept!! Ik ben helemaal gecharmeerd van jullie kleinschalige aanpak en de gebieden waar jullie naar toe reizen. Ik heb een lang gekoesterde wens om te wandelen in Schotland, maar vind er in mijn eigen omgeving geen animo voor. Daarom sluit ik me graag bij een van jullie reizen aan.

Met vriendelijke groet, Heleen

Engeland, Lake District 2017

Ik heb een fijn gezellige reis gehad naar het Lake District.

Het programma was prima. Het werd aangepast indien nodig en in overleg met ons. En was goed gedaan. En persoonlijk was ik erg blij dat ik de wandelingen mee heb kunnen doen, m.n. de 2 beklimmingen, intensieve wandelingen, en het lukte!

De cottage vond ik erg gezellig en op een prachtige stille plek. Omringd door honderden (?) schapen en lammeren. Erg leuk. En de eenpersoonskamer die ik kon krijgen vond ik erg fijn.

Marcel had van tevoren goed gelet op mijn glutenvrij en vegetarisch  dieet. Dit was een verademing. En Engeland heeft ook veel glutenvrije producten en gebak!! bij de koffie.

Marcel was een prettige goede begeleider – chauffeur – kok. Knap om dat allemaal tegelijk te doen. En de groep was klein en fijn. We konden het goed met elkaar vinden.

De heen reis ging prima en de terugreis fantastisch: tot bijna mijn huis. Heel erg fijn.  

Dus al met al heb ik een heerlijk vakantie gehad.  

Hartelijke groeten, Winnie