KLEINSCHALIGE WANDELVAKANTIES MET EEN KLEINE GROEP

Zonder vliegtuig naar bijzonder mooie bestemmingenMeander reizen organiseert sinds 2007 actieve kleinschalige wandelvakanties en groepsreizen. Voor 30-40-50-60 en 70 (en soms ook 80) plussers die van wandelen in de natuur houden. Onze bestemmingen bieden de wandelaar de nodige rust en ruimte. Op een Meanderreis hebben we geen haast. We bewegen net als een rivier door het landschap. Onze groepen bestaan meestal uit 9 mensen inclusief de reisleiding. Hierdoor zijn we snel met elkaar vertrouwd en voelt het al gauw of je met een groepje vrienden op pad bent.

Meander reizen biedt geen vliegreizen aan. We zien de heen- en terugreis als een onlosmakelijk met de reis verbonden onderdeel. We reizen met de boot, minibus en/of trein. Je vakantie begint zodra je de deur uitstapt.

Meander is er voor alle reizigers

Afhankelijk van de regels zullen onze reizen wel of niet door kunnen gaan. We zullen onze reizen altijd openstellen voor iedereen en geen privileges geven. Ieder van onze reizigers is gelijk en zal dus aan dezelfde regels moeten voldoen. Er is dus een kans dat een reis niet door kan gaan omdat een land bepaalde discriminerende voorwaarden hanteert.

>>Naar onze reizen
voorjaars-wandelreis
zomer-wandelreis
najaar-wandelreis
winter-wandelreis