Kroatië Nazomer in Istrië, Cres, Krk en Risnjak

Meander reizen_kroatie

10-daagse wandelreis

kaart-kroatie

In 2017 is Meander 10-jarig bestaan gevierd. Dit is gedaan door één van Marlies´ favoriete bestemmingen te bezoeken: Istrië en de Kvarnerbaai in Kroatië. Vandaar dat deze reis de reiscode jubi heeft. De reis volgt een deel van het oude programma van de Istrië reis. Na bezoek aan het groene Cres en het witte Krk verplaatsen we ons nog naar Platak op het vasteland waar we even de bergen ingaan. De reis is zo goed bevallen dat we hem blijven aanbieden.

De heen en terugeis is inbegrepen en gaat per trein naar Rijeka.

De wandelingen zijn niet zwaar en voor iedereen met een normale wandelconditie goed te doen. We lopen alleen met een dagrugzak. Het terrein is echter zeer onregelmatig en stenig. Ervaring met lopen op stenig terrrein is dan ook een vereiste. 


groep en begeleiding

De groep bestaat uit minimaal 6 en maximaal 9 personen.

De groepen worden begeleid door enthousiaste wandelaars en natuurliefhebbers. Sommige reizen worden door twee mensen begeleid.

Zie voor meer informatie over onze reisleiders en reisbegeleiders onder het kopje onze reisleiders

het weer

Het klimaat in deze regio is een echt mediterraan klimaat. Dat wil zeggen dat we in het voorjaar en najaar heerlijke wandeltemperaturen treffen van rond de 20 ° C. In de winter wordt het nooit echt koud en zijn temperaturen onder de 10 ° C een uitzondering. De zomermaanden kunnen extreem warm zijn. De meeste neerslag valt in oktober en november.

Deze reis boeken

Boekingsformulier>>

Vertrekdata

24 sep 2021

printversie: print

Deze reis

  • 10-daagse wandelreis
  • min 6 en max 9 personen
Comfort: comfort
Niveau: zwaarte

Nazomer in Istrië, Cres, Krk en Risnjak Nazomer in Istrië, Cres, Krk en Risnjak Nazomer in Istrië, Cres, Krk en Risnjak Nazomer in Istrië, Cres, Krk en Risnjak
Informatie over geldzaken, reispapieren en gezondheid en veiligheid in kroatie vindt u hier: >>