België Wandel Mindfulness midweek in de Ardennen

Meander reizen_belgie

5-daagse mindfulness-wandelreis

kaart-belgie

Deze reis is bestemd voor iedereen die wil kennismaken met mindfulness en /of hier verder in wil oefenen in groepsverband en van wandelen houdt.

De groep wordt begeleid door Menno Bouter, die de mindfullness trainingen zal geven. Marlies Rattink begeleidt de wandelingen en zal alle boodschappen doen. Menno en Marlies zullen zich samen over de maaltijden ontfermen.

Doordat alles is inbegrepen (ook drankjes) heeft u deze week geen extra kosten.

Opmerking: dit is geen retraite. De bedoeling van deze reis is puur het gezellig hebben met elkaar, dingen delen, lekker wandelen en kennis nemen van mindfulness.


groep en begeleiding

De groep bestaat uit minimaal 5 en maximaal 9 personen.

De groepen worden begeleid door enthousiaste wandelaars en natuurliefhebbers. Sommige reizen worden door twee mensen begeleid.

Zie voor meer informatie over onze reisleiders en reisbegeleiders onder het kopje onze reisleiders

het weer

De Ardennen is een laaggebergte dat over zuid-oost BelgiŽ, een stukje noord-oost Frankrijk en noord Luxemburg loopt. Het grootste deel ligt in BelgiŽ en is een belangrijke toeristische bestemming. Vanwege de natuur zijn het vooral actieve vakanties die hier de boventoon voeren. Sporten als raften, fietsen, wandelen, survival tochten, klimmen en kanovaren zijn uitstekend te beoefenen in de Ardennen.

Vanaf half april wordt het snel warmer en neemt het aantal zonuren per dag snel toe. Het hele jaar door vallen er buien, met name in de winter en de zomermaanden kan het flink regenen. De maanden april en mei en september en oktober hebben relatief weinig regendagen.

Deze reis boeken

Boekingsformulier>>

Vertrekdata

21 juni 2021

printversie: print

Deze reis

  • 5-daagse mindfulness-wandelreis
  • min 5 en max 9 personen
Comfort: comfort
Niveau: zwaarte
  • 3 dagdelen mindfulness o.l.v. een gecertificeerd en geregistreerd mindfulnesstrainer (categorie 1) lid VMBN.
  • 3 dagdelen wandelen o.l.v. een ervaren reisleider. (afstand en tijd in overleg met de groep maar ongeveer 2 tot 3 uur wandelen)

Wandel Mindfulness midweek in de Ardennen Wandel Mindfulness midweek in de Ardennen Wandel Mindfulness midweek in de Ardennen Wandel Mindfulness midweek in de Ardennen
Informatie over geldzaken, reispapieren en gezondheid en veiligheid in belgie vindt u hier: >>