Contact

Postadres
Hillebrandsreed 7
9287 NN Twijzelerheide**

T: (0031)6-221 746 62
I: info@meanderreizen.nl
W: https://www.meanderreizen.nl

kvk: 09164239

iban: NL59TRIO0781401488


**Meander reizen is officieel gevestigd in Twijzelerheide (Friesland), maar verkoopt haar reizen via het internet en beweegt (meandert) mee met de eigenaar: Marlies Rattink. Zij is een groot deel van de tijd te vinden in het buitenland of de Achterhoek.
U kunt ons telefonisch op werkdagen tijdens kantooruren bereiken van 09:00 uur tot 15.30 uur.
Wordt de telefoon niet opgenomen dan kan het zijn dat wij in gesprek zijn. Spreekt u de voicemail in dan bellen wij u zo snel mogelijk terug. Na deze tijd zijn wij ook vaak nog aanwezig, maar in verband met andere werkzaamheden kan het zijn dat wij u echter niet direct te woord kunnen staan. Natuurlijk kunt u in dat geval wel een bericht inspreken.

U kunt ons uiteraard ook altijd een e-mail sturen.

Wie krijgt u aan de telefoon?

Marlies Rattink marlies Marlies (1968) studeerde bosbouw/natuurbheer in Wageningen en werkte daarna als reisleidster bij SNP natuurreizen. Dit leidde tot de start van Meander reizen in 2007. Samen met René Dool runde ze daar voor Dobry Den reizen. Marlies begeleidt een paar wandelreizen per jaar. In Schotland meestal samen met Marcel Ariaens.

Een reis is meeer dan alleen een verplaatsing om zo snel mogelijk op je bestemming te komen. Een reis is een beleving. Wandelen is een manier om echt tot rust te komen en het landschap met alles wat er in leeft in je op te nemen. Deze ervaring deel ik graag met anderen.


Sinds 1 december 2012 hebben wij een facebook pagina. Hier zijn voor een aantal reizen mooie foto-albums te bekijken. Heeft u ook een facebook-account en wilt u op de hoogte blijven van onze nieuwe plannen dan kunt 'vriend'van ons worden. >>